Mig og mine dreads 3.0

Facebook
Facebook
Twitter
LINKEDIN
EMAIL
RSS

 

Det er egentlig nogle dage siden, jeg blev helt færdig med at lave alle mine skønne dreads, men som jeg har skrevet i tidligere blogindlæg, så har den sidste tid været særdeles svær. Og når det er svære tider, må man prioritere.

Nu er overskuddet vendt en smule tilbage og det betyder at jeg er klar til det afsluttende kapitel om mig og mine dreads. Du kan læse de to foregående her: Mig og mine dreads 1.0 og Mig og mine dreads 2.0.

I går havde jeg mit nye megagarn under bruseren, hvor det blev vasket grundigt igennem med den tidligere nævnte Tahitian Vanilla Soap Bar fra Dreadheads.dk. Det tog et stykke tid at tørre, men så var det jo goddt at jeg havde ikke ét, men tre blogindlæg, der brændte for at blive skrevet. Og jeg kan stadig gå og dufte til mine dreads – knuselsker bare den shampoo bar.

Nu får det lige lov at være i ro et par dage, før jeg palmroller dem alle sammen med dread voks – dét bliver til gengæld også noget af et arbejde, men heldigvis skulle det så også gerne holde et stykke tid.

Herfra er der ellers kun pleje af mine dreads, såsom palmrolling og fikse udgroet hår, som tiden går.

Inden jeg helt lukker og slukker, vil jeg lige slå et slag mere for Dreadheads.dk, som du også finde et link til på min linkside. Der er kommet mere promovering fra dem og jeg kan anbefale at følge deres facebookside, samt gruppen på Facebook der hedder Dreadlock Experts & Dread Makers, hvor du kan være heldig at finde en dreadfrisør nær dig, hvis du skulle have fået mod på dreads, men ikke lige føler for at gå i gang på egen hånd. Der er også kommet nye tutorials på Dreadheads’ hjemmeside, som er absolut værd at tage et kig på.

Kommer der en 4.0? Det må vi jo se til. Jeg har sikret alle mine dreads rimelig godt, så de skulle helst ikke falde ud denne gang, men hvis de gør – så må vi jo på den igen. Og så kan det være at det blive med andre farver.

Hav en rigtig skøn og dejlig dag derude.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.